Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sihir koji se popije ili pojede
#1
Rainbow 
Ovaj sihr se u arapskom jeziku zove sihr mešrub i me’kul, odnosno sihr koji je se popije ili pojede. Sihir koji se pojede ili popije, je vrsta sihr a čija materija uđe u stomak, iz stomaka u krv, a onda do mjesta u tijelu kojem se želi nanijeti bol i šteta.

Kako se pravi ova vrsta sihra?

Sihirbaz na papiru napiše ime osobe kojoj se pravi sihr , ime njegove majke i ime jednog od džina. Te podatke piše slovima ili razičitim brojevima te napiše šta će da uradi taj džin čije ime je naveo uz ime bolesnika i njegove majke. Svakako, uz taj ritual bude prisutan i poglavar džinskog plemena. Poglavar džinskog plemena, zadužuje džina čije je ime napisano na papiru da izvrši i obavi zadatak onako kako je napisano na papiru. Zatim osoba koja je došla da se taj sihr napravi, odnese papir te isti stavi u sok, kafu, čaj…

Osoba kada popije taj čas, sok, kafu, otvaraju se otvori tjelesni i džin zadužen za sihr ulazi u tu osobu i počinje polako da izvršava naredbu zapisanog sihr a. Isto tako, sihr se pokisali u vodu, a onda se hrana poprska tom vodom i kad je osoba pojede, biva opsihrena.

Simptomi ovog sihr a prije i tokom rukje na javi:

– Jaki i česti grčevi te želučani grčevi u stomaku

– Učestalo plakanje bez razloga i česte vrtoglavice

– Osječaj za povraćanjem, posebno tokom učenja rukje

– Jako puhanje kroz nos i izlazak pljuvačke tokom učenja rukje

– Osječaj bola u želdacu tokom učenja rukje

– Osječaj vručine, podrigivanja i puštanja vjetrova tokom rukje

– Izlazak neugodnog mirisa iz usta (često)

– Gubljenje apetita

– Kronično zatvaranje stolice u nekim slučajevima

– Slabost vida i ponekad jako crvenilo u očima

– U nekim slučajevima desi se da lice pocrni i nakon učenja rukje i povračanja sihr a, lice dobije pravu svijetlu boju

Simptomi u snu:

– Gušenje a ponekad u snu osjeća povišenu temperaturu i plač

– Snovi, uglavnom sanja da jede ribu, sanja more, kišu, sanja da se utopio u vodi, da ga neko proganja i sl

Način liječenja:

Ima nekoliko načina liječenja od ovog sihr a uz Allahovu pomoć, navest ćemo neke od njih a iste koriste liječnici Kur’anom:

– Jaja – Bolesnikova porodica pripremi sedam kokošijih jaja. Jaja se skuhaju i ogule. Na svako jaje se prouče ajeti uništenji sihr a, ajeti el-butun i ajeti ez-zaqum. Onda se uzme velika čaša vode i na nju se nauče isti ajeti. Čitavo vrijeme, bolesnik je prisutan i sluša ajete. Nakon toga će da jede jedno po jedno jaje i da zalijeva naučenom vodom. Bolesnik će sa velikom mukom da jede jaje koje će mu biti veoma vruće.

– Med od pčele – Bolesnik treba da donese 1 kg čistog meda i u njega se stavi čorokotovog ulja. Na tu smjesu se nauči rukja i ajeti o uništenju sihr a. Bolesnik treba da jede ovaj med tri kašikice manje sa čajem na gladan stomak i tri kašikice isto sa čajem pred spavanje. Takođe, bolesnik treba da se kupa najmanje sedam dana naučenom vodom i da istu pije kad god ožedni. Može se desiti da bolesnik sihr i povrati ili da tokom rukje desi se povračanje nakon što sihr i oslabi.

– Maslinovo ulje – To je ulje od blagoslovljneog drveta koje je Allah, s.w.t. blagoslovio u Svojoj časnoj Knjizi. Na maslinovo ulje nauči se rukja i ajeti o uništenju sihr a, te tokom terapije, dnevno popiti dvije veće kašike ulja. Isto tako, može nakon učenja rukje, nakon jednog sahata, da se popije čaša ili dvije radi lakšeg i bržeh povračanja sihr a. Ako se desi proljev, pokazalo se dobrim, da se na ricinusovo ulje ili na englesku sol, nauči rukja. Ovo je posebno dobro kad se sihr počne kretati u stomaku. Allah najbolje zna!

Ebu Bilal
Odgovori


Verovatno Povezane Teme…
Tema Autor Odgovora Pregleda Poslednja Poruka
Heart Za parove koji ne mogu imati djece Media 0 358 25-10-2022.15:40
Poslednja Poruka: Media
Rainbow Ajeti koji liječe (ajeti izliječenja) Media 2 721 25-10-2022.15:21
Poslednja Poruka: Media

Skoči na Forum: