Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ен-Нас (Луѓе)
#1
Rainbow 
СУРА

“ЕН-НАС” (“Луѓе”)

Мекка - 6 ајети

Во името на Аллах,Милостивиот Сомилосен!


1. Кажи: “Се приклонувам кон Господарот на луѓето,

2. Владарот на луѓето,

3. Богот на луѓето,

4. од злото на оној кој лошо шепоти, скришно,

5. кој лошо шепоти во градите на луѓето,

6. било од џиновите било од луѓето!
Odgovori


Skoči na Forum: