Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ел-Месед (Пламен)
#1
Rainbow 
СУРА

“ЕЛ-ИХЛАС” (“Чистота”)

Мекка - 4 ајети

Во името на Аллах ,Милостивиот Сомилосен!


1. Кажи: Он е Аллах, Еден е!

2. Аллах - Засолниште.

3. Не роди и не е роден,

4. и никој не Му е рамен!
Odgovori


Skoči na Forum: