Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ел-Кевсер (Изобилие)
#1
Rainbow 
СУРА

“ЕЛ-КАФИРУУН” (“Неверници”)

Мекка - 6 ајети

Во името на Аллах Милостивиот Сомилосен!


1. Кажи: О неверници!

2. Јас не го обожавам она што вие го обожавате,

3. а вие не го обожавате она што јас го обожавам,

4. а и јас не го обожавам она што вие го обожавате,

5.а и вие не го обожавате она што јас го обожавам.

6. Вам - верата ваша, а мене - верата моја!
Odgovori


Skoči na Forum: