Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ел-'Аср (Столетие)
#1
Rainbow 
СУРА

“ЕЛ-АСР” (“столетие“)

Мекка - 3 ајети

Во името на Аллах ,Милостивиот Сомилосен!


1. Се колнам во столетието! -

2. Човекот е поразен, навистина!

3. Освен оние кои веруваат и кои добри дела работат, кои еднинадруги вистина препорачуваат и кои еднинадруги трпеливост препорачуваат!
Odgovori


Skoči na Forum: